Senza Capelli Laserontharing

Hoe werkt laserontharing?

​Permanente laserontharing is een cosmetische ingreep die wordt gebruikt om ongewenst lichaamshaar permanent te verwijderen.

De energie van de laserpuls wordt via het lichaamseigen pigment (melanine) tot in de kern van de haarwortels gebracht om daar omgezet te worden in warmte.

Hierdoor raken de haarwortels dermate beschadigd waardoor er geen nieuwe haarcyclus meer kan ontstaan. De omliggende huid blijft bij dit ontharingsproces onaangetast.

Enkel de haren in de anagene fase kunnen behandeld worden door middel van laserlicht , omdat enkel de haarzakjes van de haren in deze fase pigment(melanine) bevatten. Dit maakt meerdere behandelingen met intervallen van 6 à 12 weken noodzakelijk zijn.

Omdat de laserpuls het pigment in de haartjes nodig heeft om te werken , kunnen witte, grijze en blonde haren niet gelaserd worden.

Maak uw afspraak

Senza Capelli Laserontharing

Apparatuur

​LightSheer gebruikt klinisch bewezen diodelasertechnologie om ongewenst haar permanent, comfortabel en effectief te verwijderen.

LightSheer diodelaser is de meest effectieve vorm van laserontharing die momenteel beschikbaar op de markt en wordt aanzien als “ De GOUDEN Standaard” door artsen en andere medische professionals.

Om onovertroffen klinische resultaten te leveren , gebruikt LightSheer DESIRE een golflengte van 805nm welke effectief blijkt bij 90% van alle huidtypes(I- VI)

Het LightSheer ET handstuk is uitgerust met ChillTipp technologie, een geïntegreerde coctactkoeling tot 5°C voor een optimale bescherming van de huid en onderdrukking van pijnsensatie.

Voel je zelfverzekerd wetende dat je met de LightSheer zult genieten van langdurige resultaten.

Maak uw afspraak